Skip to Content

Restaurant afhuren

Nieuwegein

Restaurant afhuren?

Wij bieden het u aan

Bent u op zoek naar een geschikte locatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met onze prachtige accommodatie in geheel Indiaas Nepalese sfeer en parkeergelegenheid in de parkeergarages voor de deur hebben wij alles wat u zoekt. Himalayam is een eigentijds en trendy Indiaas & Nepalees restaurant en geheel halal, wat ons uitermate geschikt maakt voor elke gast.

Hulp?

Wat kan Himalayam voor u betekenen?

De locatie voor welke gelegenheid dan ook is erg belangrijk, de sfeer wordt bepaald door de ruimte waarin u en uw gasten zich bevinden. Himalayam beschikt over een prachtig ingerichte ruimte die verdeeld kan worden. U kunt de zaal voor een deel huren, maar ook de gehele verdieping of open ruimte. De zaal is geschikt voor elke soort gelegenheid en biedt veel mogelijkheden. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden en opties, zodat u zeker weet dat alles gaat zoals u dat wilt. Ook voor een privé lunch en diner kunt u bij ons terecht. Himalayam biedt een smaakvolle Indiaas Nepalese eet ervaring, met behulpzaam en gespecialiseerd personeel.

Wensen? Behoeftes?

Wij passen ons aan!

Bij Himalayam vinden wij het belangrijk wat uw wensen en behoeftes zijn. We luisteren graag naar uw wensen en gaan samen kijken wat hier de mogelijkheden in zijn. Wij helpen u graag met de voorbereidingen van de gelegenheid en zorgen er voor dat uw gelegenheid verloopt zoals u wilt in een ongedwongen en relaxte sfeer. Wij helpen u bij de juiste samenstelling van de zaal en geven daarbij ook een passend advies. 

Groepen?

Het is mogelijk om met grote groepen bij Himalayam te komen, wij willen u wel vriendelijk verzoeken om voor groepen groter dan 10 personen eerst contact op te nemen met onze manager. Zo kunt u samen de opties bespreken.

Interesse?

Leg contact

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op en wie weet zien wij u binnenkort terug bij Himalayam!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS