Skip to Content

Bedrijfsdiner

IJsselstein

Uitje?

Bedrijfsdiner in IJsselstein

Wilt u dit jaar een spetterend bedrijfsdiner in IJsselstein organiseren? Wij van Himalayam kunnen u hierbij helpen! Kies dit jaar voor een smakelijke Indiaas Nepalese ervaring in ons prachtige restaurant. Wij zijn een trendy Indiaas Nepalees restaurant met een moderne touch. Beleef samen met uw gasten de smaken van de authentieke, maar moderne Indiase Nepalese keuken. Lees vooral verder waarom Himalayam de geschikte locatie is voor uw bedrijfsdiner in IJsselstein.

Mogelijkheden

Wat bieden wij aan?

Voor uw bedrijfsdiner in IJsselstein bieden wij een prachtige ruimte aan, ingericht in Indiaas Nepalese sfeer. Deze ruimte is naar uw wens in te delen. U kunt er voor kiezen om een gedeelte van het restaurant voor jullie diner te huren, een gehele verdieping, of de gehele open ruimte. Wij verzorgen een heerlijk diner met behulpzaam en gespecialiseerd personeel. De gerechten die wij serveren zijn allemaal halal en dus uitermate geschikt voor elk gezelschap.

De voorbereidingen

Waar helpen wij bij?

Wij van Himalayam staan graag voor u klaar en vinden het erg belangrijk om goed te luisteren naar uw wensen en behoeftes en deze door te voeren in uw bedrijfsdiner voor omgeving IJsselstein. Samen met u overleggen wij wat de mogelijkheden zijn voor de desbetreffende avond. Wij helpen met de juiste samenstelling van de zaal voor uw gezelschap. Wij zorgen er voor dat u zelf niks meer hoeft voor te bereiden en dus relaxt kunt genieten van uw etentje. 

Personen

Mochten jullie van plan zijn om met meer dan 10 personen naar ons toe te komen, zouden wij u vriendelijk willen verzoeken om op voorhand contact met onze manager op te nemen. Samen kunnen jullie bespreken wat de bedoeling is, en de datum voor het bedrijfsdiner voor omgeving IJsselstein vastleggen.

Interesse?

Leg contact

Bent u ondertussen nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw bedrijfsdiner kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem vooral contact met ons op! Wie weet zien wij u wel terug bij Himalayam!

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS