Skip to Content

Bedrijfsdiner

Utrecht

Uitje?

Bedrijfsdiner in regio Utrecht

Wilt u dit jaar een spetterend bedrijfsdiner organiseren? Wij van Himalayam kunnen u helpen!  Kies dit jaar voor een smakelijke Indiaas Nepalese ervaring in ons prachtige restaurant. Wij zijn een eigentijds maar trendy restaurant in het centrum van Nieuwegein. Beleef samen met uw gasten de smaken van de authentieke Indiase Nepalese keuken, maar met een moderne twist. Lees hieronder wat wij allemaal voor uw bedrijfsdiner kunnen betekenen. 

Mogelijkheden

Wat verzorgen wij?

Wij verzorgen een geheel Indiaas Nepalese eet ervaring met behulpzaam en gespecialiseerd personeel. De gerechten die wij aanbieden zijn volledig halal en zo dus voor ieder gezelschap geschikt. Wij beschikken over de perfecte ruimt met veel mogelijkheden voor uw bedrijfsdiner. Onze zaal is voor een gedeelte af te huren, maar u kunt ook een gehele verdieping of zelfs de gehele open ruimte af huren voor uw bedrijfsdiner in Utrecht.

De voorbereidingen

Wat kunt u van ons verwachten?

U kunt van ons verwachten dat wij goed luisteren naar uw wensen en behoeftes wat betreft het bedrijfsdiner. Wij bij Himalayam hechten veel waarde aan de wensen van onze gasten. Samen met u gaan we in overleg over de desbetreffende avond en wat hiervoor allemaal moet gebeuren. Geen zorgen, de voorbereidingen doen wij zodat u zich hier niet druk over hoeft te maken. Wij kijken voor u hoe we de zaal het beste kunnen indelen zodat dit allemaal naar wens is.

Personen

Wilt u bij ons komen eten en bent u met meer dan 10 personen? Dan willen wij u vriendelijk verzoeken telefonisch contact op te nemen met onze manager. Zo kunnen jullie samen bespreken wat de mogelijkheden zijn wat betreft de datum en tijd voor uw bedrijfsdiner.

Interesse?

Leg contact

Bent u nu benieuwd geworden naar wat Himalayam voor uw bedrijfsdiner in Utrecht kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet zien wij u dan!

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS