Skip to Content

Bedrijfsuitje

IJsselstein

Feestje?

Bedrijfsuitje in IJsselstein

Is het weer tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje in IJsselstein en heeft u geen idee waar u het dit jaar moet houden? Himalayam is voor u de perfecte oplossing! Wij beschikken over een prachtige accommodatie waar u in een relaxte en ongedwongen sfeer kunt genieten van uw bedrijfsuitje. Wij zijn een eigentijds en trendy Indiaas Nepalees restaurant met een authentieke twist, en beschikken over een prachtig Indiaas Nepalees ingerichte ruimte.

Mogelijkheden

Wat kunnen wij voor u betekenen

Himalayam biedt een prachtige ruimte, centraal gelegen in Nieuwegein voor uw bedrijfsuitje in IJsselstein. Met 3 parkeergelegenheden op loopafstand is Himalayam perfect voor het organiseren van uw bedrijfsuitje. De zaal waar wij over beschikken biedt veel mogelijkheden en is dus ideaal voor uw bedrijfsuitje. Afhankelijk van de grootte van de groep kunt u een gedeelte van het restaurant huren, een hele verdieping, of de gele open ruimte. Vooraf bespreken we wat uw wensen en behoeftes zijn, zodat wij een goede indicatie kunnen geven van de samenstelling van de zaal.  Bent u van plan om met een groep groter dan 10 personen te komen? Dan verzoeken wij u vriendelijk of u eerst contact wilt opnemen met de manager. Als u behoefte heeft aan een privé lunch of diner tijdens jullie bedrijfsuitje kan dit uiteraard geregeld worden. Himalayam verzorgt een heerlijke lunch of een heerlijk diner met behulpzaam en gespecialiseerd personeel. Al onze gerechten zijn halal en dus toegankelijk voor elke medewerker.

Tevreden

Alles naar wens

Wij bij Himalayam vinden het onwijs belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar wat uw wensen zijn. Wij nemen de gehele voorbereiding uit uw handen en zorgen dat alles geregeld wordt zoals u dat wilt. Dit om er voor te zorgen dat jullie relaxt kunnen genieten van jullie bedrijfsuitje. Wij zorgen er voor dat jullie ongestoord kunnen genieten van jullie bedrijfsuitje in IJsselstein.

Interesse?

Leg contact

Bent u benieuwd geworden naar wat Himalayam voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op en dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS