Skip to Content

Bedrijfsuitje

Nieuwegein

Feestje?

Bedrijfsuitje in Nieuwegein

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw bedrijfsuitje? Dan is Himalayam de plek voor u! Wij hebben een schitterende accommodatie waar u kunt genieten van uw bedrijfsuitje. Himalayam is een eigentijds en trendy Indiaas Nepalees restaurant met een prachtig ingerichte ruimte. Wij verzorgen uw gehele bedrijfsuitje van A tot Z met behulpzaam en gespecialiseerd personeel.

Mogelijkheden

Wat kunnen wij voor u doen

Himalayam biedt een prachtige accommodatie, centraal gelegen in het centrum van Nieuwegein. Met parkeergelegenheid op loop afstand is Himalayam uitermate geschikt voor het organiseren van uw bedrijfsuitje. De ruimte waar wij over beschikken is ideaal voor een bedrijfsuitje en biedt veel mogelijkheden. Vooraf bespreken we met u wat de wensen en behoeftes zijn voor deze dag, zodat u er zeker van bent dat alles verloopt zoals u dat wenst. U kunt onze zaal voor een gedeelte huren, maar ook een hele verdieping, of de gehele open ruimte. Ook voor een privé lunch of diner kunt u bij ons terecht. Himalayam biedt smaakvolle en authentieke Indiaas Nepalese gerechten met een moderne twist. Al onze gerechten zijn halal en zo dus voor iedere werknemer toegankelijk.

De voorbereidingen

Wij helpen u

Wij willen bij Himalayam de voorbereiding van uw bedrijfsuitje zoveel mogelijk uit handen nemen. Dan hoeft u zich nergens druk om te maken en regelen wij dat alles goed komt. Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeftes en gaan hier graag mee aan de gang. Wij helpen met de juiste samenstelling van de zaal, zodat deze dag ongedwongen en relaxt verloopt. Precies zoals u verwacht van een bedrijfsuitje.

Groepsgrootte

Het is mogelijk om met grote groepen bij Himalayam te komen. Bent u van plan om met meer dan 10 personen bij Himalayam te kopen? Dan verzoeken wij u vriendelijk om eerst contact op te nemen met onze manager. Zo kunnen de opties besproken worden.

Interesse?

Leg contact

Benieuwd geworden naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS