Skip to Content

Bedrijfsuitje

Utrecht

Feestje?

Bedrijfsuitje in Utrecht

Beleef met uw hele team het meest smaakvolle bedrijfsuitje bij Himalayam! Wij hebben een prachtige accommodatie in het centrum van Nieuwegein, met parkeergelegenheid op loopafstand. Wij zijn een trendy Indiaas Nepalees restaurant maar met een eigentijdse twist. Lees vooral verder waarom Himalayam de perfecte locatie is voor uw bedrijfsuitje.

Mogelijkheden

Wat bieden wij?

Himalayam biedt een prachtige ruimte, geheel in Indiaas Nepalese sfeer ingericht. Onze ruimte biedt veel mogelijkheden. De zaal kan voor een gedeelte gehuurd worden, maar ook kunt u een hele verdieping huren of de gehele open ruimte. Wij helpen en adviseren over de juiste samenstelling van de zaal waar het uitje gehouden wordt. Wij verzorgen een heerlijk diner of een heerlijke lunch als dat gewenst is. Wij hebben zeer behulpzaam en gespecialiseerd personeel in dienst die u deze dag zal bij staan. Alle gerechten die wij serveren zijn halal en dus toegankelijk voor iedereen.

Tevreden

Alles zoals u het wenst

Wij van Himalayam vinden het erg belangrijk dat het bedrijfsuitje verloopt zoals u dat wenst. Wij luisteren naar wat uw wensen zijn en gaan hier ook mee aan de slag. Bij het organiseren van een bedrijfsuitje komt altijd veel kijken, kiest u voor Himalayam dan nemen wij deze zorgen uit handen. Als er besproken is wat er moet gebeuren, treffen wij de voorbereidingen om het bedrijfsuitje tot een succes te maken. Dit alles doen wij om er voor te zorgen dat er een ongedwongen en relaxte sfeer hangt tijdens het uitje en dat iedereen hier optimaal van kan genieten. 

Aantal personen

Als u van plan bent om met meer dan 10 personen bij ons langs te komen, willen wij u vriendelijk verzoeken om eerst contact op te nemen met onze manager. Zo kunnen jullie samen overleggen wat de bedoeling is en of de ruimte op de gewenste datum beschikbaar is.

Interesse?

Leg contact

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS