Skip to Content

Beste

Indiaas restaurant

Uit eten?

Over ons restaurant

Himalayam is het beste Indiaas Nepalese restaurant in Nieuwegein en staat op nummer 5 van 53 restaurants van Nieuwegein. Hier zijn we natuurlijk erg trots op, want daar doen we ons uiterste best voor! Wij serveren traditionele gerechten, die we zelf een moderne twist hebben gegeven. Voor onze gerechten gebruiken we kruiden en specerijen uit India en omgeving. Wil je een unieke ervaring en bijzondere gerechten? Kom dan naar Himalayam

Onze ruimte

Ons restaurant en de bijbehorende zalen zijn allen geheel ingericht naar Indiase stijl om een unieke sfeer te creëren. De zalen zijn ook apart te huur. Door de centrale ligging van Himalayam en de nabij gelegen parkeer gelegenheid is het gemakkelijk om met de auto te komen.

uit-eten-in-nieuwegein
uit-eten-in-nieuwegein
uit-eten-in-nieuwegein

Mogelijkheden

Lunch of Diner?

U kunt bij Hymalayam terecht voor lunch en diner. Onze uitgebreide kaart biedt uitsluitend halal gerechten en we hebben ook een breed assortiment aan vegetarische gerechten. Dus er is voor ieder wat wils. Mocht u dieetwensen hebben of een allergie, laat het ons weten dan houden we daar rekening mee.

Voorbereidingen

Uw wensen en behoeftes

Himalayam is ook uitermate geschikt als feestlocatie. Wilt u een personeelsuitje organiseren, een bruiloft, een verjaardag of jubileum? U kunt bij ons kiezen uit verschillende zalen waardoor we voor iedere gelegenheid een geschikte zaal hebben. Er is veel mogelijk, zo kunt u het hele restaurant huren, een deel van een zaal of een hele zaal. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Bel dan naar +31(0)302765611. Wilt u reserveren? Klik dan hier om een reservering te maken! We helpen u graag om er een geslaagd feest van te maken!

uit-eten-in-nieuwegein

Interesse?

Leg contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan snel contact met ons op!

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS