Skip to Content

Eten in Indiase

sferen

Uit eten?

Wilt u uit eten en wilt u eens een andere keuken uitproberen? Kom eten bij Himalayam! Wij zijn het beste Indiase restaurant van Nieuwegein. U kunt bij ons genieten van Indiaas-Nepalese gerechten, een unieke ervaring!

Waar?

De Locatie

Ons restaurant is gevestigd in het centrum van Nieuwegein, ook wel Cityplaza genoemd. Ondanks dat ons restaurant in het centrum te vinden is, is het gemakkelijk te bereiken met de auto. De parkeergarage is op loopafstand van ons restaurant. Ons restaurant is ruim opgesteld en heeft verschillende zalen waarvan de inrichting geïnspireerd is op de sprookjesachtige dorpjes in India. Zo heeft u een unieke eet ervaring compleet in Indiase sferen.

Beste-indiase-restaurant
Beste-indiase-restaurant
Beste-indiase-restaurant

Eten?

Lunch & diner

Omdat wij het beste Indiase restaurant van Nieuwegein zijn, kunt u wel iets van ons verwachten. Onze kaart is zeer uitgebreid en we serveren uitsluitend halal gerechten. Onze gerechten zijn traditioneel en worden gemaakt met specerijen uit India, maar wel met een moderne twist. Verder hebben we ook een breed assortiment aan vegetarische gerechten. Zo zorgen we ervoor dat er voor iedereen iets is in ons restaurant.

Iets te vieren?

Huur een ruimte

Wanneer u op zoek bent naar een ruimte waar u een feest kunt geven, is Himalayam uitermate geschikt. We hebben verschillende zalen beschikbaar waardoor we veel mogelijkheden hebben. Voor elke gelegenheid is er wel een geschikte zaal. Ons personeel helpt u met de voorbereidingen van uw feest en zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt.

Beste-indiaas-restaurant

Interesse?

Leg contact

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Leg dan snel contact met ons en dan kijken we samen naar uw ultieme verjaardag feestje.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS