Skip to Content

Feestlocatie

IJsselstein

Feestje?

Huur een feestlocatie in de buurt van IJsselstein

Ben je op zoek naar een feestlocatie in IJsselstein? Kom dan eens kijken bij Himalayam! Himalayam is een restaurant in het centrum van Nieuwegein, op Cityplaza. Op fietsafstand van IJsselstein, maar is ook goed bereikbaar met de auto. Ons restaurant heeft verschillende zalen en de inrichting is geïnspireerd op de architectuur van India. Zo creëren we een unieke sfeer voor uw feestje! Tijdens uw feest proberen we u zoveel mogelijk te ontzorgen, ons personeel doet er alles aan om er een geslaagd feest van te maken.

feestlocatie-in-ijsselstein
feestlocatie-in-ijsselstein
feestlocatie-in-ijsselstein

Reden

Altijd wel een reden voor een feestje

Himalayam heeft verschillende zalen ter beschikking, voor grote en kleine gezelschappen. Onze zalen zijn met zorg ingericht waardoor ze effiecient zijn ingedeeld. U kunt een zaal huren voor zowel zakelijke als privé aangelegenheden. Wij kunnen uiteraard ook het eten voor u verzorgen. Onze restaurant serveert Indiaas-Nepalese gerechten die volledig halal zijn. Onze recepten zijn traditioneel, maar wij hebben er zelf een moderne twist aan gegeven. Daarnaast hebben we een uitgebreid vegetarisch assortiment, dus het is voor een divers gezelschap toegankelijk.

Voorbereidingen?

We staan voor u klaar.

De wensen en behoefte van de klant zijn voor ons zeer belangrijk en daarom helpen we u graag met het organiseren van uw feest. De voorbereidingen kunt u geheel aan ons overlaten en ook tijdens het feest zorgen we ervoor dat alles goed zal verlopen. Ons personeel is zeer gastvrij en behulpzaam. Heeft u een feest voor een groep van meer dan 10 personen? Dan is het alleen op aanvraag mogelijk om bij ons een feest te organiseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er bij Himalayam zijn? Bel dan naar +21(0)30 276 561 1.

feestlocatie-in-ijsselstein

Parkeren?

De dichtstbijzijnde parkeergarages liggen alle drie op loopafstand. Dit zijn parkeergarage Stadhuis, Theater en Cityplaza.

Interesse?

Leg contact

Zoekt u een feestzaal in Nieuwegein? Vul vrijblijvend dit contactformulier in en wij proberen u zo snel mogelijk te benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS