Skip to Content

Feestzaal

Nieuwegein

Feestje?

Huur een feestzaal in Nieuwegein

Heeft u iets te vieren in Nieuwegein en bent u opzoek naar een feestzaal? U bent bij Himalayam aan het juiste adres! Wij hebben een mooie accommodatie, centraal gelegen in Nieuwegein. De accommodatie is in Indiase sferen en ideaal voor uw feestje.

Tijdens uw feestje verzorgen wij een Indiaas Nepalese eet ervaring met behulpzaam personeel. Dit maakt Himalayam de ideale locatie voor een feestzaal in Nieuwegein.

Reden

Altijd wel een reden voor een feestje

Of u nu opzoek bent naar een locatie voor een betoverende bruiloft, een knallend verjaardagsfeest of wilt u gewoon lekker een feestje vieren? De locatie is van groot belang bij zo’n evenement. De sfeer wort onder andere bepaald door de ruimte waarin u zich bevindt. Himalayam beschikt over verschillende ruimtes, ingericht als prachtige zalen in een Indiaas Nepalese sfeer. De ruimtes zijn geschikt voor elke gelegenheid en bieden veel mogelijkheden. Voor catering tijdens uw privé feestje kunt u uiteraard bij ons terecht. Alle gerechten zijn daarnaast ook halal, dus zijn ze voor elk feestgezelschap toegankelijk.

Voorbereidingen?

We staan voor u klaar.

Denkt u bij ons de ideale locatie gevonden te hebben voor uw privé feestje? WIj staan voor u klaar om de voorbereidingen uit handen te nemen. Daarnaast staan wij tijdens het feest zelf ook voor u klaar om terplekke te helpen bij de organisatie. Uw wensen en behoeftes zijn belangrijk voor ons. We kijken samen naar wat er mogelijk is. Dit zorgt er voor dat u privé feestje verloopt zoals u dat wilt. Dit alles gebeurt in een relaxte en ongedwongen sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn. Bij ons is het mogelijk om de hele verdieping, een deel ervan of de gehele openlijke ruimte te gebruiken voor uw privé feest. Groepen van meer dan 10 personen is alleen mogelijk op aanvraag door contact te leggen met onze manager. Bent u nu benieuwd naar wat er mogelijk is in onze feestzaal in Nieuwegein? Bespreek dan de mogelijkheden, wij helpen u bij de juiste samenstelling van uw feestzaal.

Parkeren?

De dichtstbijzijnde parkeergarages liggen alle drie op loopafstand. Dit zijn parkeergarage Stadhuis, Theater en Cityplaza.

Interesse?

Leg contact

Zoekt u een feestzaal in Nieuwegein? Vul vrijblijvend dit contactformulier in en wij proberen u zo snel mogelijk te benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS