Skip to Content

Beste Indiase

gerechten

Uit eten?

Bent u op zoek naar een goed Indiaas restaurant? Himalayam biedt u een unieke eet ervaring. Wij zijn zeker geen standaard restaurant met standaard gerechten. Kom en ervaar het zelf!

Waar?

De Locatie

U vindt ons restaurant in het centrum van Nieuwegein, bij Cityplaza. De locatie is zeer gunstig, omdat deze gemakkelijk te bereiken is met de fiets en het openbaar vervoer. Met de parkeergarage op loopafstand is het ook ideaal om met de auto te komen. Himalayam is een ruim ingericht restaurant, dat over verschillende zalen beschikt. De inrichting van ons restaurant is geheel in Indiase stijl zodat we een unieke sfeer weten te creëren.

Beste-indiase-restaurant
Beste-indiase-restaurant
Beste-indiase-restaurant

Eten?

Lunch & diner

Himalayam is het beste Indiaas-Nepales restaurant van Nieuwegein en daar zijn we trots op! De gerechten die wij serveren zijn traditioneel, maar wij hebben er zelf een moderne twist aan gegeven waardoor ze net even anders zijn. Ons menu is heel uitgebreid, u heeft genoeg te kiezen bij ons. Alle gerechten zijn gemaakt van halal vlees en worden bereid met kruiden en specerijen uit India. Daarnaast bieden we ook veel gerechten aan die vegetarisch zijn, waardoor iedereen kan genieten van de Indiase keuken!

Iets te vieren?

Huur een ruimte

Heeft u iets te vieren? Himalayam is uitermate geschikt om een zaal te huren voor een feestje! Onze zalen zijn gezellig en warm ingericht waardoor het een ontspannen uitstraling heeft. Omdat we verschillende zalen hebben, zijn er veel mogelijkheden voor u. Komt u met een groep groter dan 10 personen? Neem dan even contact met ons op via +31(0)30 27 656 11. Ons personeel helpt u graag verder om in al uw wensen en behoeften te kunnen voorzien.

Beste-indiaas-restaurant

Interesse?

Leg contact

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Leg dan snel contact met ons en dan kijken we samen naar uw ultieme verjaardag feestje.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS