Skip to Content

Eten in Indiase

sferen

Uit eten?

 Himalayam biedt u een unieke eet ervaring. Geniet van Indiase halal gerechten in Indiase sferen! Wij zijn zeker geen standaard restaurant met standaard gerechten. Kom en ervaar het zelf!

Eten?

Lunch en diner

Bent u op zoek naar een halal Indiaas restaurant? Dan is Himalayam het perfecte restaurant voor u! Dé nummer één van de Indiase restaurants in Nieuwegein. U kunt hier genieten van de heerlijke traditionele Indiaas-Nepalese gerechten, met een moderne twist. Alle gerechten zijn halal en worden bereidt met verse kruiden uit India en omstreken. Naast halal hebben we ook een uitgebreid assortiment met vegetarische gerechten. U kunt bij ons terecht om te lunchen of om te dineren. 

Halal-indiaas-restaurant
Halal-indiaas-restaurant
Halal-indiaas-restaurant

Waar?

Locatie

Ons restaurant is te vinden in hartje Nieuwegein. Het is centraal gelegen, maar wel goed bereikbaar met verschillende vervoersmiddelen. Zo kunt u op de fiets komen, met het openbaar vervoer of met de auto. De parkeergarage zit op loopafstand, dus dat is ideaal als u van ver moet komen. 

Iets te vieren?

Huur een ruimte

Wilt u een feestje geven? Ook dat kan bij Himalayam. Het restaurant heeft verschillende zalen beschikbaar. Deze zijn allen geheel ingericht in Indiase stijl, waardoor ze een unieke uitstraling hebben. Hierdoor heeft het restaurant een hele gezellige en ontspannen sfeer. Ideaal voor als u iets te vieren hebt zoals een bruiloft, een bedrijfsfeestje, een verjaardag of bijvoorbeeld een jubileum. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via +31(0)30 27 656 11. 

Halal-indiaas-restaurant

Interesse?

Leg contact

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Leg dan snel contact met ons en dan kijken we samen naar uw ultieme verjaardag feestje.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS