Skip to Content

Eten in Indiase

sferen

Uit eten?

 Himalayam biedt u een unieke eet ervaring. Geniet van onze Indiaas-Nepalese keuken en ons gezellige restaurant, geheel ingericht in Indiase stijl. Kom en ervaar het zelf!

Eten?

Indiase keuken

Wilt u Indiaas eten bestellen? Dat kan bij Himalayam! Wij zijn een restaurant met een Indiaas-Nepalese keuken. Bij ons kunt u terecht voor traditioneel Indiaas eten, waar we zelf een moderne twist aan hebben gegeven. De gerechten worden bereid met kruiden en specerijen uit India. We zijn geïnspireerd door Ayurveda en daarom maken we de gerechten zo, dat het net lijkt of ze uit India zelf komen. 

Himalayam-indiaas-en-nepalees-restaurant
Himalayam-indiaas-en-nepalees-restaurant
Himalayam-indiaas-en-nepalees-restaurant

Lunch en diner

Over onze gerechten

Wij van Himalayam bieden u een uitgebreide menukaart. Alle gerechten op onze menukaart zijn volledig halal en we hebben ook een breed assortiment aan vegetarische gerechten. Zo is er voor ieder wat wils. Als u andere dieetwensen of allergieën hebt, kunt u dit doorgeven aan het personeel. Dan zorgen wij ervoor dat de gerechten aangepast worden. Bij Himalayam doen we elke dag weer ons uiterste best om iedereen van dienst te kunnen zijn. U kunt bij ons terecht voor lunch of diner. 

Waar?

Locatie

Himalayam is te vinden in het centrum van Nieuwegein en is goed bereikbaar met de auto. Er is een parkeergarage op loopafstand te vinden. Daarnaast is het restaurant goed te bereiken met het openbaar vervoer. 

Eten in ons restaurant is een hele ervaring op zich. We beschikken over verschillende ruimtes die we hebben ingericht in Indiase stijl. U kunt ook bij ons terecht wanneer u iets te vieren heeft als een verjaardag, een bruiloft, een jubileum of een bedrijfsuitje. Voor zowel privé als zakelijke doeleinden kunt u bij ons reserveren. Bent u met een groep groter dan 10 personen? Dan vragen we u vriendelijk om contact op te nemen met onze manager of om hier te reserveren. 

Himalayam-indiaas-en-nepalees-restaurant

Interesse?

Leg contact

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Leg dan snel contact met ons en dan kijken we samen naar uw ultieme verjaardag feestje.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS