Skip to Content

Beste Indiase

gerechten

Uit eten?

Bent u op zoek naar een goed Indiaas restaurant waar u gezond kunt eten? Himalayam biedt u een unieke eet ervaring. Wij zijn zeker geen standaard restaurant met standaard gerechten. Kom en ervaar het zelf!

Eten?

Lunch en diner

Wilt u Indiaas eten, maar wel gezond en bent u nog op zoek naar een Indiaas restaurant? Kom dan eten bij Himalayam! Himalayam is een Indiaas-Nepalees restaurant dat traditionele gerechten serveert We hebben deze traditionele gerechten een moderne twist gegeven waardoor ze net even anders zijn. Onze gerechten worden bereid met kruiden en specerijen uit India en omstreken. 

U kunt bij ons lunchen of dineren. Onze menukaart is zeer uitgebreid, waardoor u genoeg keuze heeft. Alle gerechten die wij serveren zijn halal en we hebben ook een groot vegetarisch assortiment. 

Beste-indiase-restaurant
Beste-indiase-restaurant
Beste-indiase-restaurant

Iets te vieren?

Huur een ruimte

Hebt u iets te vieren? Dan kunt u bij Himalayam een ruimte huren! Ons restaurant beschikt over verschillende zalen die allen een gezellige uitstraling hebben en veel mogelijkheden bieden. Wanneer u met een groep komt die bestaat uit meer dan 10 personen, neem dan even contact met ons op via dit formulier of maak een reservering bij de manager.

Locatie?

Bereikbaarheid

U kunt Himalayam vinden in het centrum van Nieuwegein, op Cityplaza. Dit is een centraal gelegen locatie die goed te bereiken is met de auto en het openbaar vervoer. Er is een parkeergarage op loopafstand zodat u zonder problemen kunt parkeren. 

Beste-indiaas-restaurant

Interesse?

Leg contact

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Leg dan snel contact met ons en dan kijken we samen naar uw ultieme verjaardag feestje.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS