Skip to Content

Eten in Indiase

sferen

Uit eten?

 Himalayam biedt u een unieke eet ervaring. Geniet van Indiase halal gerechten in Indiase sferen! Wij zijn zeker geen standaard restaurant met standaard gerechten. Kom en ervaar het zelf!

Eten?

Lunch en diner

Bent u op zoek naar in Indiaas restaurant dat halal gerechten serveert? Kom dan eten bij Himalayam! We hebben een zeer uitgebreide menukaart en alle vleesgerechten op onze menukaart zijn halal. Daarnaast hebben we ook een groot aantal vegetarische gerechten. We bereiden onze gerechten met kruiden en specerijen uit India en omstreken. U kunt bij ons terecht om lekker te lunchen of om te dineren. Wanneer u komt eten bij Himalayam bezorgen we een unieke ervaring. Ons restaurant is helemaal in Indiase stijl ingericht zodat u zich geheel in Indiase sfeer begeeft. 

Halal-indiaas-restaurant
Halal-indiaas-restaurant
Halal-indiaas-restaurant

Waar?

Locatie

Hymalayam is het beste Indiase restaurant van Nieuwegein en is te vinden in het centrum. Ons restaurant is zeer gunstig gelegen omdat het goed bereikbaar is. Er is een parkeergarage op loopafstand zodat u gemakkelijk met de auto kunt komen zonder dat u zich druk hoeft te maken over parkeren. Daarnaast is ons restaurant goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de fiets!

Iets te vieren?

Huur een ruimte

Bent u op zoek naar een ruimte waar u een feestje kunt geven? Huur dan een van onze zalen! U kunt bij ons terecht voor verschillende gelegenheden, zowel zakelijk als privé. We hebben voor elke gelegenheid wel een geschikte zaal en we helpen u graag met de voorbereidingen. Ons personeel zorgt ervoor dat uw feest geheel zorgeloos zal verlopen. Wanneer u een zaal huurt voor een feest, kunnen we ook het eten voor u verzorgen.

Halal-indiaas-restaurant

Interesse?

Leg contact

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Leg dan snel contact met ons en dan kijken we samen naar uw ultieme verjaardag feestje.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS