Skip to Content

Eten in Indiase

sferen

Uit eten?

 Himalayam biedt u een unieke eet ervaring. Geniet van Indiase halal gerechten in Indiase sferen! Wij zijn zeker geen standaard restaurant met standaard gerechten. Kom en ervaar het zelf!

Eten?

Traditionele Indiase gerechten

Ben je op zoek naar een Indiaas restaurant in de buurt van Nieuwegein? Dan is Himalayam de ideale plek voor jou om te gaan eten! Himalayam is een Indiaas restaurant waar je kunt genieten van Indiase gerechten met een moderne twist. Door het gebruik van kruiden uit India en de omgeving kunnen we gerechten creëren waarbij het lijkt of ze zo uit India zelf komen. 

Halal-indiaas-restaurant
Halal-indiaas-restaurant
Halal-indiaas-restaurant

Lunch of diner?

Ook met grote groepen

Je kunt bij Himalayam terecht om heerlijk te lunchen of te dineren. Ons Indiaas restaurant in de buurt van Nieuwegein biedt gerechten die met zorg zijn bereid. We hebben een zeer uitgebreide menukaart. Onze vleesgerechten zijn allemaal halal en we hebben ook een groot assortiment aan vegetarische gerechten. Op deze manier maken we het voor iedereen mogelijk om te genieten van  onze heerlijke Indiase gerechten. Je kunt bij ons ook terecht als je met grotere groepen wilt eten. Neem dan van tevoren contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Iets te vieren?

Huur een ruimte

Himalayam het Indiaas restaurant in de buurt van Nieuwegein, is te vinden in het winkelcentrum CityPlaza. Deze locatie is eenvoudig te bereiken met zowel de auto, fiets als ov. Ons restaurant is geïnspireerd op de Indiase architectuur, dat is terug te zien in de inrichting van onze warme en sfeervolle zalen. Wil je een van onze zalen huren voor feesten of partijen? Dat kan! Bij ons worden regelmatig bedrijfsfeesten, bruiloften en jubileums gevierd. Ons behulpzame personeel helpt je graag met de voorbereidingen hiervan zodat je zeker bent van een geslaagd feest. Er zijn verschillende mogelijkheden omdat we meerdere zalen tot onze beschikking hebben. Zo is er voor ieder feest een geschikte locatie! 

Halal-indiaas-restaurant

Interesse?

Leg contact

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Leg dan snel contact met ons en dan kijken we samen naar uw ultieme verjaardag feestje.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS