Skip to Content

Eten in Indiase

sferen

Uit eten?

 Himalayam biedt u een unieke eet ervaring. Geniet van Indiase halal gerechten in Indiase sferen! Wij zijn zeker geen standaard restaurant met standaard gerechten. Kom en ervaar het zelf!

Eten?

Lunch en diner

Bent u op zoek naar een Indiaas restaurant? Kom dan genieten van de heerlijke tradiaitonele gerechten bij Himalayam! Wij zijn het beste Indiase restaurant in Nieuwegein. Onze gerechten zijn traditioneel, maar met een moderne twist zodat we u net een beetje extra kunnen geven. Al onze gerechten worden bereid met specerijen uit India en de omgeving. Daarnaast zijn al onze gerechten halal en hebben we ook een uitgebreid vegetarisch assortiment. Op deze manier hebben we iedereen iets te bieden en kan iedereen bij ons terecht om heerlijk Indiaas te eten. Eten bij Himalayam is een unieke ervaring omdat zelfs de inrichting in Indiase stijl is

Halal-indiaas-restaurant
Halal-indiaas-restaurant
Halal-indiaas-restaurant

Waar?

Locatie

Himalayam is een Indiaas restaurant dat te vinden is in het centrum van Nieuwegein. Ons restaurant is gemakkelijk te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de auto of zelfs de fiets. Er is een parkeergarage op loopafstand zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het parkeren.

Iets te vieren?

Huur een ruimte

Himalayam beschikt over verschillende ruimtes. Hierdoor is ons restaurant ook geschikt om iets te vieren. Denk aan een verjaardag, een bruiloft of bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. Er is veel mogelijk bij ons. Bent u met een groep die groter is dan 10 personen? Neem dan even contact op, dan kunnen we uw wensen en onze mogelijkheden bespreken. We helpen u graag om er een onvergetelijk feest van te maken! Ook als u hulp nodig hebt met de voorbereidingen kunt u bij ons terecht.

Halal-indiaas-restaurant

Interesse?

Leg contact

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Leg dan snel contact met ons en dan kijken we samen naar uw ultieme verjaardag feestje.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS