Skip to Content

Eten in Indiase

sferen

Uit eten?

Wilt u uit eten en wilt u eens een andere keuken uitproberen? Kom eten bij Himalayam! Wij zijn het beste Indiase restaurant van Nieuwegein. U kunt bij ons genieten van Indiaas-Nepalese gerechten, een unieke ervaring!

Eten

Traditionele gerechten

Wil je een lekker hapje eten en ben je nog op zoek naar een restaurant? Kom dan eten bij Himalayam. Wij zijn de nummer één van Indiase restaurants in Nieuwegein. Bij ons kun je genieten van de traditionele Indiase gerechten waar we een moderne draai aan hebben gegeven. Naast lekker eten kun je bij ons ook terecht voor een drankje of een groepsevenement. 

Beste-indiase-restaurant
Beste-indiase-restaurant
Beste-indiase-restaurant

Uitgebreide menukaart

Halal en vegetarisch

Van alle Indiase restaurants in Nieuwegein, is Himalayam de nummer één! Onze gerechten worden allemaal zorgvuldig bereid met de kruiden uit India en de omgeving zoals geelwortel, mosterdzaad en curryblad. Je kunt bij ons terecht voor lunch en diner. De gerechten die wij serveren zijn allemaal halal. Daarnaast je kunt bij ons ook kiezen uit het grote aanbod aan vegetarische gerechten. Bij Himalayam is er voor ieder wat wils en is het voor iedereen mogelijk om te genieten van de heerlijke Indiase gerechten. 

Iets te vieren?

Huur een ruimte

Himalayam is te vinden in het centrum van Nieuwegein op CityPlaza. Ons restaurant is centraal gelegen en is gemakkelijk te bereiken met de auto, ov of de fiets. Er is een parkeergarage op loopafstand dus je kunt je auto dichtbij parkeren. Het is bij Himalayam mogelijk om met grotere groepen te eten of iets te vieren. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, een bedrijfsfeest, verjaardag of jubileum. We hebben verschillende zalen die allemaal sfeervol zijn ingericht, geïnspireerd door de sprookjesachtige dorpjes en de prachtige landschappen van India. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor als je iets te vieren hebt? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag! 

Beste-indiaas-restaurant

Interesse?

Leg contact

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Leg dan snel contact met ons en dan kijken we samen naar uw ultieme verjaardag feestje.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS