Skip to Content

Eten in Indiase

sferen

Uit eten?

Wilt u uit eten en wilt u eens een andere keuken uitproberen? Kom eten bij Himalayam! Wij zijn het beste Indiase restaurant van Nieuwegein. U kunt bij ons genieten van Indiaas-Nepalese gerechten, een unieke ervaring!

Eten

Traditionele gerechten

Wil je Nepalees eten, maar ben je nog op zoek naar een Nepalees restaurant? Kom dan eten bij Himalayam! Himalayam is een restaurant met Indiase/Nepalese keuken. Je kunt ons vinden in het centrum van Nieuwegein. Bij Himalayam kun je genieten van de traditionele Nepalese gerechten die we een moderne draai hebben gegeven. Onze traditionele gerechten worden gemaakt met de kruiden uit Nepal en de omgeving waardoor het lijkt alsof je daadwerkelijk in Nepal aan het eten bent! 

Beste-indiase-restaurant
Beste-indiase-restaurant
Beste-indiase-restaurant

Uitgebreide menukaart

Halal en vegetarisch

Je kunt bij Himalayam komen lunchen of dineren. Door onze uitgebreide menukaart kunnen we iedereen voorzien van een heerlijke maaltijd. Alle gerechten die wij serveren zijn halal, daarnaast hebben we ook een uitgebreid assortiment aan vegetarische gerechten. Mocht je nog andere dieetwensen of allergieën hebben, dan houden we hier graag rekening mee. Wil je met een grote groep komen eten? Neem dan even contact met ons op om te reserveren. 

Iets te vieren?

Huur een ruimte

Als je iets te vieren hebt zoals een bruiloft, jubileum of een bedrijfsfeestje kun je dit bij Himalayam doen. Huur een van onze sfeervolle zalen om er een geslaagd feest van te maken. We hebben verschillende zalen beschikbaar dus er is voor elke gelegenheid een passende locatie. De zalen hebben een unieke uitstraling doordat ze zijn ingericht in Nepalese sferen. Daarnaast helpen we je graag met de organisatie van je feest zodat het vlekkeloos verloopt. Tijdens jouw feest kunnen wij voor Nepalees eten zorgen zodat het je gasten aan niets ontbreekt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Beste-indiaas-restaurant

Interesse?

Leg contact

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Leg dan snel contact met ons en dan kijken we samen naar uw ultieme verjaardag feestje.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS