Skip to Content

Restaurant afhuren

IJsselstein

Restaurant afhuren?

Wij bieden het u aan

Zoekt u een geschikte locatie voor uw evenement ? Dan is Himalayam de juiste plek voor u. Himalayam is een Indiaas Nepalees restaurant, centraal gelegen in Nieuwegein. Wij zijn een modern restaurant met een authentieke twist in onze gerechten. Met onze prachtige accommodatie zijn wij de ideale locatie voor uw evenement. Lees hier onder wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. 

Onze locatie

Centraal in Nieuwegein

Wij beschikken over een mooie ruimte die volledig ingericht is in Indiaas Nepalese sferen. De ruimte waarin u en uw gasten zich bevinden is bepalend voor de sfeer, wij vinden het belangrijk dat er een ongedwongen en relaxte sfeer hangt tijdens uw evenement. Wij hebben een ruimte met veel mogelijkheden, waaronder het huren van de zaal. Onze ruimte is in delen te huren, zo heeft u de optie om een gedeelte van de zaal te huren, de optie om een verdieping te huren of de optie om de gehele ruimte te huren. 

Eten?

Proef het lekkerste Indiaas Nepalese eten

Die optie is er zeker! Himalayam verzorgt een heerlijke eet ervaring tijdens lunch of diner. Onze keuken is modern maar met een authentieke twist. Zo ervaar je een perfecte Indiaas Nepalese maaltijd in stijl. De gerechten die wij uitserveren zijn geheel halal en voor iedereen toegankelijk. 

Voorbereidingen

Wat doen wij?

Wij bij Himalayam vinden het belangrijk dat uw wensen en behoeftes gehoord worden en dat er daadwerkelijk ook wat mee gedaan wordt. Wij nemen bij u de voorbereiding uit handen en zorgen tijdens de dag zelf dat alles vlekkeloos verloopt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken. Op de dag zelf zal ons behulpzame en gespecialiseerd personeel rond lopen om te helpen waar nodig.

Interesse?

Leg contact

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op en wie weet zien wij u binnenkort terug bij Himalayam!

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS