Skip to Content

Restaurant afhuren

Nieuwegein

Privé uitje?

Restaurant afhuren in Nieuwegein?

Heeft u een reden om een feestje te vieren? Dan ben u bij Himalayam aan het juiste adres. Wij beschikken over een prachtig centraal gelegen accommodatie in Nieuwegein. Wij bezorgen u en uw feestgezelschap een bijzondere Indiaas Nepalese eet ervaring die u niet snel meer zult vergeten.

Onze ruimte

Wij beschikken over een zaal die geheel in Indiaas Nepalese sferen is ingericht. Onze zaal biedt vele mogelijkheden en is ook in gedeeltes af te huren. Zo kunt u een klein deel afhuren, een gehele verdieping of gewoon de gehele open ruimte. Wij helpen u met de indeling van de ruimte en geven hier een passend advies over.

Mogelijkheden

Lunch of Diner?

Dat kan bij ons! Wij kunnen voor u en uw gezelschap heerlijke authentieke maar moderne Indiaas Nepalese gerechten maken. Alle gerechten die wij serveren zijn halal en dus geschikt voor iedereen binnen uw gezelschap.

Voorbereidingen

Uw wensen en behoeftes

Wij vinden het erg belangrijk dat er goed naar u geluisterd wordt en dat u zich gehoord voelt. Samen gaan we kijken naar wat de mogelijkheden zijn voor u. wij nemen graag de voorbereidingen uit handen en zorgen op de dag zelf ook dat alles soepel verloopt met behulp van ons gespecialiseerde personeel. Dit alles om er voor te zorgen dat u optimaal van deze dag kunt genieten en zich nergens druk om hoeft te maken.

Interesse?

Leg contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan snel contact met ons op!

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS