Skip to Content

Trouwlocatie

IJsselstein

Ga je trouwen?

De ultieme trouwlocatie in IJsselstein

Ben je op zoek naar een unieke trouwlocatie in IJsselstein? Vier je bruiloft bij het sfeervolle Himalayam! Wij zijn een Indiaas/Nepalees restaurant en we hebben diverse zalen tot onze beschikking die je kunt gebruiken om je bruiloft te vieren. Al onze zalen zijn met grote zorg ingericht. De inrichting is geïnspireerd op de architectuur en de landschappen van India en Nepal. We helpen je graag met de voorbereiding van je bruiloft. Er is veel mogelijk wanneer je bij Himalayam je bruiloft wilt vieren. Neem contact op voor de mogelijkheden, we helpen je graag!

De locatie

De context van de trouwlocatie in Nieuwegein

Himalayam is een sfeervolle trouwlocatie in de omgeving van IJsselstein. Onze zalen zijn warm ingericht en stralen gezelligheid uit. Dit is natuurlijk de ideale sfeer voor een bruiloft. De feestlocatie is te vinden in het centrum van Nieuwegein en is gemakkelijk te bereiken vanaf IJsselstein. De parkeergarage is op loopafstand dus je gasten kunnen gemakkelijk met de auto komen. Daarnaast is het ook goed te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. 

Voorbereidingen?

Wij helpen u graag.

Wanneer je op zoek bent naar een trouwlocatie in IJsselstein en de omgeving met een geweldige catering, ben je bij Himalayam aan het juiste adres. Wij zijn een Indiaas/Nepalees restaurant en onze catering zal dan ook bestaan uit traditionele gerechten van onze menukaart. Al onze gerechten zijn halal en we hebben een groot assortiment aan vegetarische gerechten. Zo is er voor ieder wat wils. Onze gerechten worden met zorg bereidt en we gebruiken kruiden uit Nepal en de omgeving. Dit zorgt ervoor dat het lijkt alsof ze regelrecht uit Nepal zelf komen!

Om je geheel te ontzorgen voor je bruiloft, helpen we je graag tijdens de voorbereidingen van het feest. Daarnaast zorgen we ervoor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken tijdens het feest. We zullen alles in goede banen laten verlopen. Jouw wensen zijn belangrijk voor ons , samen met jou kijken we naar de mogelijkheden om van je bruiloft een geslaagd feest te maken! Neem contact op en bespreek de mogelijkheden, we helpen je graag.

Parkeren?

De dichtstbijzijnde parkeergarages liggen alle drie op loopafstand. Dit zijn parkeergarage Stadhuis, Theater en Cityplaza.

Interesse?

Leg contact

Zoekt u een trouwlocatie in Nieuwegein? Vul vrijblijvend dit contactformulier in en wij proberen u zo snel mogelijk te benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS