Skip to Content

Trouwlocatie

Nieuwegein

Trouwerij

De ultieme trouwlocatie in Nieuwegein

Gaat u binnenkort trouwen met uw geliefde en wilt u dit in Nieuwegein vieren? Wij kunnen uw feest volledig verzorgen. We hebben de mogelijkheid van het afhuren van de gehele ruimte of een deel van de zaal. De accomodatie is centraal gelegen in Nieuwegein en hangt volledig in Indiaas Nepalese sferen.

Tijdens uw trouwerij feest verzorgen wij een unieke Indaas Nepalese eet ervaring. Dit verzorgen wij met behulpzaam personeel. De combinatie van lekker eten en een goed geregeld feestje maakt Himalayam de ideale trouwlocatie in Nieuwegein om een dag te organiseren die je nooit meer zult vergeten.

De context

De context van de trouwlocatie in Nieuwegein

Bij het organiseren van uw trouwfeest kan de locatie waar dit gehouden wordt een grote rol spelen en een bepaalde sfeer schetsen. De sfeer wordt onder andere bepaald door de ruimte waarin u zich bevindt. Wij van Himalayam hebben verschillende ruimtes. Deze ruimtes zijn ingedeeld als prachtige zalen in een Indiaas Nepalese sfeer. De ruimtes zijn geschikt voor verschillende gelegenheden en komen goed tot zijn recht om een trouwfeest in te organiseren. Daarnaast kunnen wij de volledige catering van uw feestje verzorgen.

Voorbereidingen?

Wij helpen u graag.

Ziet u Himalayam als de ideale trouwlocatie in Nieuwegein? Wij helpen u graag met de voorbereiden van het feest. Daarnaast staan wij, tijdens het feest, voor u klaar om u en uw gasten te bedienen en te helpen en het feest in goede banen te laten verlopen. Uw wensen en behoeftes zijn erg belangrijk voor ons. We zullen dus samen kijken naar wat er mogelijk is, om uw trouwfeest zo goed mogelijk te laten verlopen. Feestjes bij Himalayam zijn vaak in een relaxte en ongedwongen sfeer. De catering die wij kunnen verzorgen is volledig halal. Dit zorgt er voor dat het voor elke gast toegankelijk is. Daarnaast hebben wij ook een breed assortiment aan vegetarische gerechten. We kunnen de catering dus naar uw wens aanpassen. Bent u nu benieuwd naar wat er mogelijk is in onze trouwlocatie in Nieuwegein? Neem contact op, bespreek dan de mogelijkheden, wij helpen u bij de juiste samenstelling van uw trouwfeest.

Parkeren?

De dichtstbijzijnde parkeergarages liggen alle drie op loopafstand. Dit zijn parkeergarage Stadhuis, Theater en Cityplaza.

Interesse?

Leg contact

Zoekt u een trouwlocatie in Nieuwegein? Vul vrijblijvend dit contactformulier in en wij proberen u zo snel mogelijk te benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS