Skip to Content

Trouwlocatie

omgeving Utrecht

Trouwerij

De trouwlocatie in omgeving Utrecht

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u dit in omgeving Utrecht vieren? Himalayam kan uw feest volledig verzorgen. We beschikken over verschillende ruimtes, ieder met een unieke sfeer, die ruimte bieden om uw trouwfeest te houden. De accomodatie van Himalayam is centraal gelegen in Nieuwegein en kent unieke sferen in een Indiaas Nepalese stijl.

Tijdens uw trouwfeest verzorgen wij de catering met een breed assortiment aan unieke Indiaas Nepalese gerechten die verzorgd worden door behulpzaam personeel. De combinatie van smaakvol eten en een goede organisatie maakt Himalayam de perfecte trouwlocatie in omgeving Utrecht.

De context

De context van de trouwlocatie in omgeving Utrecht

Tijdens het vieren van uw trouwfeest heeft de locatie een grote invloed op de sfeer die op het feestje hangt. De ruimte kan hierbij een belangrijke factor zijn. Bij Himalayam bieden we verschillende ruimtes aan waarin u uw trouwfeest kunt organiseren. Elk van deze ruimtes is ingedeeld in een Indiaas Nepalese sfeer. De ruimtes zijn geschikt voor verschillende type feesten. Ook voor trouwfeesten komen de ruimtes goed tot zijn recht. Voor uw feestje kunnen we daarnaast de gehele catering uit handen nemen.

Voorbereidingen?

Wij staan u graag bij.

Ziet u Himalayam als de ideale trouwlocatie in omgeving Utrecht? Wij willen u graag helpen met de organisatie van het feest. Daarnaast zullen wij tijdens het feest ook voor u en uw gasten klaar staan om te helpen en het feest in goede banen te laten verlopen. Daarnaast zijn uw wensen erg belangrijk voor ons. We kijken samen naar wat de mogelijkheden zijn, om uw trouwfeest zo goed mogelijk te laten verlopen. De catering die wij verzorgen is volledig halal. Daar bovenop hebben wij ook een breed assortiment aan vegetarische gerechten. De catering is dus voor elke gast toegankelijk. We kunnen deze naar uw wens aanpassen.  Bent u nu benieuwd naar wat er mogelijk is in onze trouwlocatie in omgeving Utrecht? Neem contact op, bespreek dan de mogelijkheden, wij helpen u bij de juiste samenstelling van uw trouwfeest.

Parkeren?

De dichtstbijzijnde parkeergarages liggen alle drie op loopafstand. Dit zijn parkeergarage Stadhuis, Theater en Cityplaza.

Interesse?

Leg contact

Zoekt u een trouwlocatie in omgeving Utrecht? Vul vrijblijvend dit contactformulier in en wij proberen u zo snel mogelijk te benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS