Skip to Content

Trouwlocatie

omgeving Utrecht

Trouwerij

De trouwlocatie in omgeving Utrecht

Heeft u trouwplannen en bent u op zoek naar een trouwlocatie in de provincie Utrecht? Bij Himalayam beschikken we over verschillende ruimtes. Onze ruimtes hebben allen een unieke Indiaas Napalese stijl. De accommodatie is centraal gelegen in Nieuwegein en is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid dichtbij.

Wij verzorgen de gehele catering voor uw bruiloft. Ons assortiment bestaat uit unieke Indiaas Napalese gerechten die met zorg bereid worden. Voor onze gerechten gebruiken we kruiden en specerijen uit India en omstreken. Ons personeel is zeer behulpzaam en zal er alles aan doen om u en uw gasten een geweldige ervaring te geven. De combinatie van ons smaakvolle eten en de goede organisatie maakt Himalayam de perfecte trouwlocatie in de provincie Utrecht.

trouwlocaties-provincie-utrecht
trouwlocaties-provincie-utrecht.1

De context

De context van de trouwlocatie in omgeving Utrecht

U wilt natuurlijk een goede sfeer hebben op uw bruiloft. Een mooie ruimte kan daar zeker aan bijdragen. Onze locatie is geheel in Indiaas Napalese sferen ingericht. We bieden verschillende ruimtes waar u uw bruiloft kunt vieren. Himalayam is een bijzondere locatie voor uw bruiloft, wij streven ernaar om bruidsparen een unieke ervaring te geven geheel in eigen stijl. Bij ons kunt u terecht met grote en kleine gezelschappen.

Voorbereidingen?

Wij staan u graag bij.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Himalayam? Wij helpen u graag met het organiseren van een geweldige bruiloft! Ons gastvrije personeel zal ervoor zorgen dat het feest in goede banen geleid wordt. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden, want elke bruiloft is anders en elk bruidspaar heeft andere wensen. Laat ons weten wat uw wensen zijn! De gerechten die wij serveren zijn volledig halal en we hebben ook een uitgebreid assortiment van vegetarische gerechten. Mochten er nog andere dieetwensen zijn, horen wij dat graag. We kunnen alles naar uw wens aanpassen en we zorgen ervoor dat er rekening gehouden wordt met alle gasten. Bent u al enthousiast geworden van onze trouwlocatie in de provincie Utrecht? Neem dan nu contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag bij de samenstelling van uw bruiloft!

trouwlocaties-provincie-utrecht
trouwlocaties-provincie-utrecht

Parkeren?

De dichtstbijzijnde parkeergarages liggen alle drie op loopafstand. Dit zijn parkeergarage Stadhuis, Theater en Cityplaza.

Interesse?

Leg contact

Zoekt u een trouwlocatie in omgeving Utrecht? Vul vrijblijvend dit contactformulier in en wij proberen u zo snel mogelijk te benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS