Skip to Content

Trouwlocaties

regio Utrecht

Trouwerij

Trouwlocaties in omgeving Utrecht

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u dit in regio Utrecht vieren? Himalayam is één van de trouwlocaties in omgeving Utrecht die uw feest volledig verzorgen. We beschikken over verschillende ruimtes, ieder met een unieke sfeer, die ruimte bieden om uw trouwfeest te houden. De accomodatie van Himalayam is centraal gelegen in Nieuwegein en kent unieke sferen in een Indiaas Nepalese stijl.

Tijdens uw trouwfeest verzorgen wij de catering met een breed assortiment aan Indiaas Nepalese gerechten die verzorgd worden door behulpzaam personeel. De combinatie van smaakvol eten en een goede organisatie maakt Himalayam de perfecte locatie om uw trouwfeest te organiseren.

De context

Trouwlocaties in regio Utrecht

Een locatie voor een feest kan al gauw een bepaalde sfeer scheppen die op uw feest hangt. Eén van de belangrijke factoren hierbij is de ruimte waar het feest zich bevindt. Himalayam speelt daar op in door verschillende ruimtes aan te bieden waarin u uw trouwfeest kunt houden. Elk van deze ruimtes is uniek, maar heeft wel een specifieke Indiaas Nepalese sfeer. Trouwfeesten komen binnen deze ruimtes goed tot zijn recht. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de volledige catering te laten verzorgen door Himalayam zodat u bezig kunt zijn met het belangrijkste die dag; feesten!

Voorbereidingen?

Wij staan u graag bij.

Ziet u onder de trouwlocaties in regio Utrecht Himalayam als de perfecte plek? Wij helpen u graag met het organiseren van u feest. Zo helpen we met de voorbereidingen en kunnen wij tijdens het feest u en uw gasten dienen en het feest in goede banen laten verlopen. Wij stellen uw wensen hoog in het vaandel. Samen kijken we wat er mogelijk om het feest zo goed mogelijk te laten verlopen. Als u de catering door ons laat verzorgen, is dit voor elke gast toegankelijk. We serveren uitsluitend halal maaltijden en hebben daarnaast een breed assortiment aan vegetarische gerechten. Ook de catering kan naar uw wens aangepast worden. Bent u nu benieuwd naar wat er mogelijk is in onze trouwlocaties in regio Utrecht? Neem contact op, bespreek dan de mogelijkheden, wij helpen u bij de juiste samenstelling van uw trouwfeest.

Parkeren?

De dichtstbijzijnde parkeergarages liggen alle drie op loopafstand. Dit zijn parkeergarage Stadhuis, Theater en Cityplaza.

Interesse?

Leg contact

Trouwlocaties in regio Utrecht? Himalayam helpt u verder. Vul vrijblijvend dit contactformulier in en wij proberen u zo snel mogelijk te benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS