Skip to Content

Uit eten

in Houten

Lunch of diner?

Lekker eten in Houten

Wilt u uit eten gaan in Houten? Bent u op zoek naar een restaurant waar geen standaard gerechten geserveerd worden? Dan bent u bij Himalayam aan het juiste adres! Kom bij ons eten voor een unieke ervaring en geniet van de Indiaas Nepalese gerechten. Onze gerechten worden bereid met kruiden en specerijen uit de omgeving van India en omstreken. Ons restaurant is geheel in Indiaas Nepalese stijl ingericht om de perfecte sfeer te creëren. Het restaurant bevindt zich in Nieuwegein, is goed bereikbaar vanaf houten door de centrale ligging en er is voldoende parkeergelegenheid dichtbij.

uit-eten-in-houten
uit-eten-in-houten
uit-eten-in-houten

Mogelijkheden

Wat bieden wij aan?

Bij ons kunt u heerlijk lunchen of dineren. We bieden u een unieke ervaring om te genieten van de Indiaas Nepalese keuken. We serveren traditionele gerechten die we een moderne twist aan hebben gegeven. Door het gebruik van kruiden en specerijen uit de omgeving van India lijkt het net alsof de gerechten regelrecht uit India zelf komen. De gerechten die wij serveren zijn volledig hallal en we hebben ook een uitgebreid assortiment aan vegetarische gerechten.

Iets te vieren?

Wij helpen je!

Wilt u uit eten in Houten met een grote groep? Dat kan bij ons ook. We helpen u graag bij het organiseren van een geslaagd etentje. U kunt bij ons terecht voor een bedrijfsuitje of voor een bruiloft, er is veel mogelijk bij Himalayam. Er zijn verschillende ruimtes die u kunt huren met elk een geheel eigen stijl. We kunnen u helpen bij de voorbereidingen en nemen alle zorgen uit handen. Ons behulpzame en gastvrije personeel doet er alles aan om er een geslaagd feest, uitje of etentje van te maken! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan +31(0)302765611. Wilt u reserveren? Klik dan hier.

uit-eten-in-houten

Personen

Mochten jullie van plan zijn om met meer dan 10 personen naar ons toe te komen, zouden wij u vriendelijk willen verzoeken om op voorhand contact met onze manager op te nemen. Samen kunnen jullie bespreken wat de bedoeling is, en de datum voor het bedrijfsdiner voor omgeving Houten vastleggen.

Interesse?

Leg contact

Bent u ondertussen nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw bedrijfsdiner in Houten kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem vooral contact met ons op! Wie weet zien wij u wel terug bij Himalayam!

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS