Skip to Content

Uit eten

in IJsselstein

Lunch of diner?

Lekker eten in IJsselstein

Wilt u uit eten in IJsselstein en bent u nog op zoek naar een restaurant? Kom dan eens eten bij Himalayam! Wij zijn een restaurant met een Indiaas – Nepalese keuken, waar je kunt genieten van traditionele gerechten. Al onze gerechten worden bereid met kruiden en specerijen uit India en omstreken. Ons restaurant is geheel ingericht in de Indiaas Nepalese stijl, waardoor je het gevoel hebt alsof je echt in India aan het eten bent. Een unieke ervaring! Klik hier om een reservering te maken. 

uit-eten-in-IJsselstein
uit-eten-in-IJsselstein
uit-eten-in-IJsselstein

Mogelijkheden

Wat bieden wij aan?

Bij ons kunt u terecht voor lunch of diner. U kunt genieten van de traditionele Indiaas-Nepalese gerechten die wij een moderne twist hebben gegeven. Onze gerechten zijn volledig halen en we je vindt bij ons ook een uitgebreid aantal vegetarische gerechten. 

Iets te vieren?

Wij helpen je!

Wij vinden het zeer belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en daar doen we ook ons best voor. Dit laten we zien doormiddel van ons gastvrije en behulpzame personeel waardoor u bediend wordt. Heeft u iets te vieren en wilt u met een grote groep bij ons terecht? Dat kan! Er zijn veel mogelijkheden bij ons, wij nemen graag al uw zorgen uit handen om er een geslaagd feest van te maken! Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Bel dan +31(0)302765611. 

uit-eten-in-IJsselstein

Personen

Mochten jullie van plan zijn om met meer dan 10 personen naar ons toe te komen, zouden wij u vriendelijk willen verzoeken om op voorhand contact met onze manager op te nemen. Samen kunnen jullie bespreken wat de bedoeling is, en de datum voor het bedrijfsdiner voor omgeving Houten vastleggen.

Interesse?

Leg contact

Bent u ondertussen nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw bedrijfsdiner in Houten kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem vooral contact met ons op! Wie weet zien wij u wel terug bij Himalayam!

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS