Skip to Content

Restaurant afhuren

Nieuwegein

Uit eten?

Over ons restaurant

Himalayam is geen standaard restaurant. Uit eten in Nieuwegein wordt echt een feestje als u bij Himalayam komt eten. Wij serveren Indiaas Nepalese gerechten gemaakt met kruiden en specerijen uit India en omgeving. Ons restaurant is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar met de auto door de grote parkeergelegenheid dichtbij.

Onze ruimte

Er zijn verschillende zalen te vinden bij Himalayam. Deze zijn allemaal ingericht in Indiaas Nepalese sferen om een unieke sfeer te creëren. Wilt u met een groot gezelschap komen? Dan kunt u bij ons een deel van een zaal huren, een hele verdieping of gewoon een gehele open ruimte. Er zijn veel mogelijkheden voor u!

uit-eten-in-nieuwegein
uit-eten-in-nieuwegein
uit-eten-in-nieuwegein

Mogelijkheden

Lunch of Diner?

Bij ons kunt u genieten van een lunch of diner. Al onze gerechten zijn volledig halal en we hebben ook een uitgebreid assortiment aan vegetarische gerechten. We serveren traditionele gerechten met een moderne twist. Heeft u dieetwensen? Laat het ons weten dan kunnen we er rekening mee houden. Bij Himalayam doen we ons uiterste best om het iedereen naar wens te maken.

Voorbereidingen

Uw wensen en behoeftes

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Bel dan naar +31(0)302765611. Wilt u reserveren? Klik dan hier om een reservering te maken! Ons personeel is behulpzaam en zeer gastvrij, zij zullen er alles aan doen om uw bezoek aan ons zo plezierig mogelijk te maken.

uit-eten-in-nieuwegein

Interesse?

Leg contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan snel contact met ons op!

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS