Skip to Content

Restaurant afhuren

Houten

Restaurant afhuren Houten?

Wij bieden het u aan

Zoekt u een geschikte locatie voor een restaurant afhuren in de buurt van Houten? Dan is Himalayam de juiste plek voor u. Himalayam is een Indiaas Nepalees restaurant, centraal gelegen in Nieuwegein. Wij zijn een modern restaurant met een authentieke twist in onze gerechten. Met onze prachtige accommodatie zijn wij de ideale locatie voor uw evenement. Lees hier onder wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. 

Onze locatie

Centraal in Nieuwegein

Wilt u uit eten in Vianen en bent u nog op zoek naar een restaurant? Himalayam is een restaurant in Nieuwegein waar u vanaf Vianen binnen no time bent. Het restaurant ligt centraal en is gemakkelijk te bereiken, daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid dichtbij. Heeft u genoeg gehad van de standaard restaurants met standaard eten? Bij Himalayam kunt u eens iets anders proberen, onze gerechten zijn Indiaas Napalees en worden bereid met kruiden en specerijen uit de omgeving van India. De inrichting van het restaurant is gebaseerd op Indiaas Napalese sferen. Er zijn bij ons verschillende ruimtes die u eventueel ook kunt huren als u met een groter gezelschap bent. U kunt een gedeelte van de zaal huren, een hele verdieping of een ruimte. Mogelijkheden genoeg!

uit-eten-in-vianen
uit-eten-in-vianen
uit-eten-in-vianen

Eten?

Proef het lekkerste Indiaas Nepalese eten

U kunt bij Himalayam heerlijk lunchen of dineren. Het is een unieke ervaring om onze gerechten eens te proberen. De gerechten met vlees zijn volledig halal en we hebben ook een uitgebreid vegetarisch assortiment. We serveren traditionele gerechten waar we onze eigen moderne twist aan hebben gegeven.

Voorbereidingen

Wat doen wij?

Uit eten in Vianen? Kom langs bij Himalayam! We vinden we het uiterst belangrijk om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Dit uit zich in onze behulpzame en gastvrije personeel dat u zal bedienen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht met grote groepen of voor het organiseren van een feest. Het liefst nemen we u dan alle zorg uit handen en we zorgen ervoor dat alles vlekkeloos zal verlopen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan +31(0)302765611 Of wit u reserveren? Klik dan hier om een reservering te maken.

uit-eten-in-vianen

Interesse?

Leg contact

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden tot restaurant afhuren in omgeving Houten? Neem dan snel contact met ons op en wie weet zien wij u binnenkort terug bij Himalayam!

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS