Skip to Content

Zaalverhuur

omgeving Utrecht

Ruimte nodig?

Huur een zaal in Nieuwegein

Heeft u een vergaderruimte nodig in de omgeving van Utrecht? Dan bent u bij Himalayam aan het juiste adres. Himalayam is een Indiaas-Nepalees restaurant, maar u kunt bij ons ook verschillende ruimtes huren voor bijvoorbeeld een vergadering. Ons restaurant is gevestigd in Nieuwegein, centraal gelegen en goed te bereiken met de auto. Vlakbij het restaurant is een parkeergarage te vinden.

vergaderruimte-omgeving-utrecht
vergaderruimte-omgeving-utrecht
vergaderruimte-omgeving-utrecht

Mogelijkheden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Himalayam biedt u verschillende ruimtes en veel mogelijkheden. Afhankelijk van de grootte van de groep, kunt u een gedeelte van het restaurant huren, een hele verdieping of een open ruimte. We zullen vooraf uw wensen doornemen zodat we u een goede indicatie kunnen geven van de zaal. Mocht de groep groter zijn dan tien personen dan verzoeken we u vriendelijk of u contact wilt opnemen met de manager. We kunnen voor u eventueel ook eten verzorgen onder de vergadering. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Voorbereidingen?

Wij helpen u

Heeft u voorbereidingen die voorafgaand aan de vergadering gedaan moeten worden? We helpen u graag zodat alles naar wens is. Alles wordt geregeld zoals u dat wilt zodat u er geen omkijken naar heeft. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden door te bellen naar +31(0)30 276 56 11, of neem contact op.

vergaderruimte-omgeving-utrecht

Parkeren?

De dichtstbijzijnde parkeergarages liggen alle drie op loopafstand. Dit zijn parkeergarage Stadhuis, Theater en Cityplaza.

Interesse?

Leg contact

Heeft u interesse in het huren van een zaal in Nieuwegein? Vul vrijblijvend dit contactformulier in en wij proberen u zo snel mogelijk te benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS