Skip to Content

Verjaardag vieren

Houten

Feestje?

Jarig of jarig geweest en je verjaardag vieren in omgeving Houten? Dat is natuurlijk een reden voor een feestje! Bij Himalayam kunt u natuurlijk uw verjaardag vieren. Wij hebben een super mooie ingerichte zaal in Indiase Nepalese sferen die veel mogelijkheden biedt. Bent u nou benieuwd naar wat wij allemaal kunnen regelen? Lees dan vooral verder waarom Himalayam de perfecte plek is om uw verjaardag te vieren.

Onze accommodatie

Omgeving Houten

Wij beschikken over een super mooie accommodatie in hartje Nieuwegein; in de nabij gelegen omgeving van Houten om uw verjaardag te vieren. De locatie is bij een verjaardag belangrijk. De ruimte waarin u en uw feestgezelschap zich bevinden is bepalend voor de sfeer. In onze zaal hangt een relaxte en ongedwongen sfeer, zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Onze ruimte biedt vele mogelijkheden, zo gaan we samen kijken wat voor u en uw feestgezelschap het handigst is. U kunt bij ons een klein deel van de zaal afhuren, 1 verdieping afhuren of de hele open ruimte af huren.

Voorbereidingen

Waar kunnen wij bij van dienst zijn?

Een verjaardag vereist altijd veel voorbereiding en zelfs onnodige stress, wij bij Himalayam nemen voor u de voorbereiding uit handen zodat u zich daar niet druk om hoeft te maken. Ook zullen wij op de dag zelf voor u klaar staan met ons gespecialiseerde en behulpzame personeel. U kunt dan optimaal genieten van uw feestje, en dat is voor ons het belangrijkst.

Eten?

Een heerlijke eet ervaring

Wilt u heerlijk lunchen of dineren voor uw verjaardag? Dat kan uiteraard bij ons! Wij verzorgen een heerlijke eet ervaring voor u en uw gasten. Onze gerechten zijn modern maar zeker met een authentieke Indiaas Nepalese twist, ook zijn al onze gerechten volledig halal en dus voor iedereen beschikbaar. 

Interesse?

Leg contact

Woont u in Houten en wil u uw verjaardag vieren? Neem dan snel contact met ons op en wie weet zien wij u binnenkort terug bij Himalayam!

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS