Skip to Content

Verjaardag vieren

Nieuwegein

Feestje?

Een verjaardag, dat is altijd een reden voor een feestje! Wat is er nou leuker dan uw verjaardag op locatie vieren? Wij bij Himalayam hebben een super mooie ruimte beschikbaar om uw verjaardag tot een spetterend succes te maken. Lees hier onder verder wat wij allemaal voor uw verjaardagsfeest kunnen betekenen.

Waar?

De Locatie

Ons restaurant is gevestigd in het bruisende hart van Nieuwegein, op Cityplaza. Wij hebben een ontzettend mooie ruimte tot onze beschikking, die geheel in Indiase Nepalese sferen is ingericht. Wij vinden het belangrijk dat de sfeer ongedwongen en relaxt is, zodat iedereen optimaal kan genieten van deze speciale dag. Onze zaal biedt vele mogelijkheden en is daarom uitermate geschikt voor het vieren van een verjaardag. Het is mogelijk om een gedeelte van deze zaal af te huren, maar u kunt er ook voor kiezen om een hele verdieping of de hele open ruimte te huren. Samen met u gaan we kijken wat voor u de beste optie is en ook hoe we de zaal daarop het beste kunnen indelen. 

Voorbereidingen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij begrijpen het volledig als u geen zin hebt in de voorbereidingen van uw verjaardag. Daarom nemen wij deze ook uit uw handen en zorgen er voor dat alles precies verloopt zoals u dat wenst. Zo kunt u optimaal genieten van deze dag en hoeft u zich nergens druk om te maken.

Eten?

Een smaakvolle eet ervaring

Wij kunnen u en uw gasten een smaakvolle eet ervaring bieden. U kunt er voor kiezen om heerlijk te lunchen of dineren bij ons. Wij serveren heerlijke Indiaas Nepalese gerechten met een authentieke twist. Alle gerechten zijn halal en dus voor iedereen geschikt.

Interesse?

Leg contact

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Leg dan snel contact met ons en dan kijken we samen naar uw ultieme verjaardag feestje.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS