Skip to Content

Verjaardag vieren

Utrecht

Feestje?

Een verjaardag te vieren? Dat kan perfect bij Himalayam! Wij hebben een super fijne ruimte waarin u uw verjaardag kunt vieren en kunt genieten van deze speciale dag. Ons restaurant is prachtig ingericht in een geheel Indiaas Nepalese sfeer. Lees vooral verder om er achter te komen wat wij voor u kunnen doen om er een spetterende verjaardag van te maken.

Onze accommodatie

De ideale locatie

De locatie waar u uw verjaardag viert is zeker belangrijk, u wilt dat het er goed uit ziet en dat uw gasten zich op hun gemak voelen. Wij hebben een ontzettend mooie zaal beschikbaar, die ideaal is voor het vieren van uw verjaardag. Onze ruimte biedt vele mogelijkheden en is ook gedeeltelijk te huren, u kunt er ook voor kiezen om een hele verdieping te huren of gewoon de open ruimte. We gaan kijken wat voor u de beste optie is en of dit aansluit bij uw wensen.

Eten

Een smaakvolle verjaardag

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch of een heerlijk diner tijdens uw verjaardagsfeestje. Wij verzorgen een heerlijke Indiaas Nepalese maaltijd die ook nog eens volledig halal is. Zo is er voor iedereen wel wat. Onder leiding van ons gespecialiseerde personeel wordt dit gegarandeerd een succes.

Voorbereiding

Wat kunnen wij voor u doen

Bij Himalayam nemen wij graag de voorbereidingen van uw verjaardag uit handen. We bespreken vooraf goed wat uw wensen zijn en gaan hier ook mee aan de slag. Zo hoeft u zich vooraf en tijdens het feestje geen zorgen te maken, en kunt u optimaal genieten van deze dag. Zo kijken wij hoe we de zaal het beste voor uw feestje kunnen indelen. Als u van plan bent om met meer dan 10 personen bij ons te komen, willen we u vragen om vooraf contact met onze manager op te nemen. 

Interesse?

Leg contact

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op en wie weet zien wij u binnenkort terug bij Himalayam!

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS