Skip to Content

Zaal

in Nieuwegein

Feestje?

Huur een zaal in Nieuwegein

Bent u op zoek naar een zaal in Nieuwegein waar u terecht kunt om iets te vieren? Himalayam biedt u verschillende zalen, met veel mogelijkheden. Onze locatie is centraal gelegen en is prachtig ingericht naar Indiase sferen. Daarnaast kunt u bij ons ook genieten van de heerlijke Indiaas-Nepalese keuken. Wanneer u een zaal bij ons huurt kunt u er ook gelijk eten bij bestellen, dit wordt dan vers voor u bereid in onze eigen keuken.

Zaal-nieuwegein
Zaal-nieuwegein
Zaal-nieuwegein

Feestje?

Altijd wel een reden voor een feestje

Wanneer u een goed feestje wilt geven is het belangrijk dat u een mooie locatie heeft om dit te doen. Bij een bruiloft, een jubileum of een verjaardag wilt u toch een gezellige sfeer creëren. Himalayam beschikt over sfeervolle zalen waar uw feestje zeker zal slagen! Onze zalen bieden veel mogelijkheden en zijn geschikt voor diverse gelegenheden. Wanneer u gelijk eten besteld is uw feest gelijk van alle gemakken voorzien. Wij verzorgen dan het eten, helpen u met de voorbereidingen en zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Al ons eten is halal dus voor veel feestgezelschappen toegankelijk.

Voorbereidingen?

Wij helpen u

Heeft u besloten om bij ons uw feestje te organiseren? Goede keus! We staan graag voor u klaar om u met alle voorbereidingen te helpen en u zo veel mogelijk werk uit handen te nemen. Samen met u kijken naar wat er allemaal mogelijk is. Zo kunt u bij ons een deel van de zaal, de hele verdieping of een open ruimte huren voor uw feestje. Heeft u een gezelschap dat groter is dan tien personen? Dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze manager. Hij zal u dan verder helpen en kijken wat we voor u kunnen betekenen om er een geslaagd feest van te maken.

Zaal-nieuwegein

Parkeren?

De dichtstbijzijnde parkeergarages liggen alle drie op loopafstand. Dit zijn parkeergarage Stadhuis, Theater en Cityplaza.

Interesse?

Leg contact

Heeft u interesse in het huren van een zaal in Nieuwegein? Vul vrijblijvend dit contactformulier in en wij proberen u zo snel mogelijk te benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS