Skip to Content

Zaalverhuur

IJsselstein

Feestje?

Huur een zaal in regio IJsselstein

Heeft u een reden om een feestje te vieren? Dan ben u bij Himalayam aan het juiste adres. Wij beschikken over een prachtig centraal gelegen accommodatie in Nieuwegein. Wij bezorgen u en uw feestgezelschap een bijzondere Indiaas Nepalese eet ervaring die u niet snel meer zult vergeten.

De ruimte

Wij beschikken over een prachtige zaal geheel ingericht in Indiaas Nepalese sferen. Onze ruimte biedt vele mogelijkheden en is daarom een geschikte locatie om uw privé feestje te vieren. De locatie waar uw privé feestje gehouden wordt is natuurlijk van groot belang. U wilt een relaxte en ongedwongen sfeer en daar kunnen wij u bij helpen. 

Lunch of Diner

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij verzorgen een heerlijke lunch of een heerlijk diner, geheel authentieke Indiaas Nepalese keuken met een moderne twist. Al onze gerechten zijn halal en dus geschikt voor elk feestgezelschap. Wij van Himalayam vinden het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar uw wensen en behoeftes. Hier gaan de dan ook graag mee aan de gang om er voor te zorgen dat uw privé feestje exact verloopt zoals u dat wenst. Onze zaal biedt vele mogelijkheden en is gedeeltelijk te huren, u kunt ook een heel verdieping huren of gewoon de gehele open ruimte. Wij helpen u graag met de juiste indeling van de zaal. Wel willen wij u vriendelijk verzoeken telefonisch contact met ons op te nemen als u van plan bent om met meer dan 10 personen te komen.

Voorbereidingen?

Wij helpen u

Heeft u bij ons de geschikte locatie gevonden voor uw feestje? Wij nemen graag de voorbereidingen uit handen zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Ons behulpzame en gespecialiseerde personeel staat de dag van uw privé feestje uiteraard voor u klaar.

Parkeergelegenheid

Er zijn op loopafstand van Himalayam drie parkeergarages, namelijk Stadhuis, Theater en Cityplaza. Het beste kunt u parkeren bij Theater, deze parkeergarage staat recht tegenover Himalayam.

Interesse?

Leg contact

Bent u nu benieuwd naar wat wij voor uw privé feestje kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet zien wij u binnenkort bij Himalayam!

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS