Skip to Content

Zaalverhuur

Nieuwegein

Feestje?

Huur een zaal in Nieuwegein

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een geschikte locatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij beschikken over een mooie centraal gelegen accommodatie geheel in Indiase sferen voor uw feestje. 

Wij verzorgen een smaakvolle Indiaas Nepalese eet ervaring, met behulpzaam en gespecialiseerd personeel. Dit maakt Himalayam de perfecte locatie voor uw privé feestje. Lees vooral verder waarom Himalayam voor u de ideale feestlocatie is. 

Reden

Altijd wel een reden voor een feestje

Een betoverende bruiloft, een knallend verjaardagsfeest of gewoon een andere reden om een feestje te vieren? De locatie is in ieder geval van belang bij een dergelijke gelegenheid. De sfeer wordt deels bepaald door de ruimte waarin u zich bevindt. Himalayam beschikt over een prachtig ingerichte zaal in een Indiaas Nepalese sfeer. Deze zaal is geschikt voor elke gelegenheid en biedt veel mogelijkheden. Voor een heerlijke lunch of diner tijdens uw privé feestje kunt u bij ons terecht. Alle gerechten van Himalayam zijn halal, dus voor elk feestgezelschap toegankelijk.

Voorbereidingen?

Wij helpen u

Heeft u bij ons een prachtige locatie gevonden voor uw privé feestje? Wij staan graag voor u klaar om voorbereidingen uit handen te nemen, ook tijdens het feestje zelf. Uw wensen en behoeftes zijn belangrijk voor ons. Samen bekijken wij de mogelijkheden. Zo weet u zeker dat uw privé feestje verloopt zoals u dat wilt, in een ongedwongen en relaxte sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn. Het is bij ons mogelijk om een deel van de zaal, een hele verdieping of de openlijke ruimte te gebruiken voor uw privé feestje. Voor groepen die groter zijn dan 10 personen verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze manager. Bent u benieuwd naar de opties? Bespreek dan de mogelijkheden, wij helpen u bij de juiste samenstelling van uw feestzaal.

Parkeren?

De dichtstbijzijnde parkeergarages liggen alle drie op loopafstand. Dit zijn parkeergarage Stadhuis, Theater en Cityplaza.

Interesse?

Leg contact

Heeft u interesse in het huren van een zaal in Nieuwegein? Vul vrijblijvend dit contactformulier in en wij proberen u zo snel mogelijk te benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

  • DD slash MM slash JJJJ

De laatste nieuwtjes

NIEUWS