Beste vrienden en gasten van Himalayam,

Himalayam is gestart met de voorbereidingen om hopelijk vanaf 1 juni open te gaan met inachtneming van de 1,5 meter ‘’social distancing” en de hygiëne maatregelen. We hopen langzamer in rustig vaarwater te komen en danken u zeer voor het gestelde vertrouwen.

Wegens succes zetten wij de gratis actie heerlijke ‘’Kheer” (indiase rijstpudding) voort van 12 mei tot en met zondag 31 mei a.s.
Ook krijgt u van Himalayam gratis een heerlijke fles rode of witte wijn bij een bestelling van €50,00 of meer.

Bestel via onze website: https://www.himalayam.nl/himalayam-curry-to-go/ (Afhalen en bezorgen in Nieuwegein, IJsselstein, Vianen kan van 17:00 uur tot 21:00 uur. Maandag zijn we gesloten.)

Hint: Plaatst u uw bestelling voor 16:00 uur, dan zorgen we dat u op tijd uw bestelling bezorgd krijgt vanaf 17:00 uur. Alle gerechten worden namelijk vers gemaakt en we streven ernaar de gerechten op tijd bij u te bezorgen.
Hartelijk dank en blijf nog steeds gezond!

Wist u dat: Himalayam een authentieke Indiase Tandoor oven gebruikt voor de vlees en naan gerechten? Deze oven is speciaal geïmporteerd uit India om de heerlijke houtskool smaak toe te voegen aan de gerechten.